Luftforurening, som skabes indendørs

06 April 2017

Vidste du, at vi tilbringer op til 90% af vores tid indendørs? Det kunne være i vores hjem, på vores arbejdspladser, ved indendørs sportsaktiviteter m.fl. – eller i børnehaver og skoler for vores børn. Hvis ejendommene er udstyrede med rigtig gode luftfiltre, kan vi føle os trygge inde i bygningerne. Filtrene tager sig af de skadelige partikler fra udeluften, før de når vores lunger. Men har du tænkt over, at mange partikler faktisk skabes indenfor, hvilket gør det umuligt for ventilationsfiltre at fjerne dem?

 Duftlys, brændeovne, strygejern, gulvtæpper, gaskomfurer og madlavning er blot nogle af de ting, der kan forurene indeluften. Og det mærkelige er, at vi stiller højere krav til luftens renhed i et serverrum end på for eksempel en skole. Børn er særligt sårbare, fordi deres kroppe har mindre blod end en voksen. Koncentrationen af forurenende stoffer i blodet er derfor større hos et barn end hos en voksen.

Med den rette luftrenser kan du tage hånd om den skadelige indendørs luft. Camfils luftrenser City M cirkulerer gennem et HEPA-filter og kulfilter og øger renhedsgraden på over 80 procent. Resultatet vil vise sig ved bedre søvn, bedre helbred og mere energi i løbet af dagen.

Læs mere om CITY M

Følg os