CFSS – beregninger af luftfiltre og IAQ

11 May 2017

Camfil var den første filterproducent, der udviklede et avanceret program til beregning af livscyklusomkostninger for et luftfilter. Programmet er baseret på et stort antal målinger af filtre i brug i reelle anlæg. Dette gør det muligt med stor nøjagtighed at forudsige filterets tryktab og levetid i en faktisk installation i stedet for kun at stole på teoretiske beregninger.

CFSS (Camfil Solution System) indeholder flere software-applikationer, der kan bruges til at beregne luftfilterapplikationers livscyklusomkostninger. Levetid, energiforbrug og de samlede driftsomkostninger af filterinstallationen er beregnet. Yderligere oplysninger såsom CO2-emissioner og filtersystemets effektivitet stilles også til rådighed. Du kan sammenligne op til tre forskellige filterinstallationer og øjeblikkeligt sammenligne resultaterne i en ny grafisk brugerflade. Du kan også simulere en reel filterinstallation ved hjælp af forskellige filterstørrelser i et filterskab.

CFSS’en indeholder:

• LCC – Livscyklusomkostningsanalyse af Camfil produkter i aggregater og elproducerende turbiner
• CREO – Software til energioptimering af renrum (Clean Room Energy Optimization)
• HPE (High PErformance luftfiltre) – Luftfilterydeevne for HEPA- og ULPA-filtre
• CAT (Comfort Air filter Test reports) – Luftfilterydeevne for HVAC-filtre
• Clean – Beregning af klasser for renrum
• Software-applikationer til kemikalie-/kulfiltre

Vil du vide mere om CFSS eller bruge et af vores programmer til at optimere dine filtreringssystemer? Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os.

Følg os