Ren luft til rene miljøer

08 March 2018

Hospitaler, renrum og farmaceutiske faciliteter kræver ekstra høj pålidelighed med hensyn til ventilation og ren luft. Her er to unikke Camfil-løsninger, der hjælper dig med at holde partiklerne væk. Besøg os på Maintenance Fair i Göteborg den 13.-16. marts 2018, så fortæller vi mere!

CamCube AS
CamCube AS er vores unikke kanaltilsluttede filterskab til HEPA-filtre. CamCube AS bruger de samme pålidelige HEPA-filtre som før, men har nu integreret en unik patenteret scanningssonde. Ved at bruge det monterede håndtag fra ydersiden af skabet kan scanningssonden bevæges op og ned og scanne alle områder af HEPA-filterets inderside. Med scanningssystemet får du altid en korrekt validering uden at forstyrre brugen af filterskabet. CamCube AS er modulopbygget til nem og brugertilpasset installation i kanalsystemet.

Læs mere om CamCube AS

CleanSeal
CleanSeal er vores innovative indblæsningsarmatur, der er specielt udviklet til hospitaler, renrum og farmaceutiske faciliteter. Let at installere og vedligeholde. CleanSeal er en robust og fuldsvejset konstruktion uden risiko for lækage. Vi anbefaler altid Camfils egne luftfiltre i dit CleanSeal, så vi kan garantere et lavt tryktab med både miljømæssige og økonomiske fordele.

Læs mere om CleanSeal

Følg os