Luftrensning i industrielle omgivelser – en ren besparelse

02 May 2018

Camfil har en række luftrensere til industrielle miljøer, CamCleaner. Luftrenserne er en serie af patenterede luftrensere med de mest effektive HEPA-filtre på markedet. De er designet til at fungere som et supplement til dit eksisterende ventilationssystem og giver dig reducerede energiomkostninger, mere effektiv produktion og et sundere arbejdsmiljø med mindre støv og færre skadelige partikler.

Selv de mindste partikler i luften bliver fanget af luftrenserne. HEPA-filtrene er så effektive, at luften skal passere gennem et standardventilationssystem tre gange for at opnå samme niveau af luftfiltrering som fra én cirkulation gennem en CamCleaner.

Du kan også cirkulere og rense den opvarmede luft, som allerede findes i rummet, i stedet for at opvarme ny kold luft udefra. I lokaler med højt til loftet blander luftrenserne den varme luft, som stiger op, og får den ned til gulvet igen. Dermed behøver dit varmesystem ikke arbejde så hårdt.

Du ved måske, at en renere indendørs luft øger levetiden på belysning, lastbiler, lagersystemer og andet teknisk udstyr?

Læs mere om vores luftrensere her.

Følg os