Et godt indeklima betaler sig

12 June 2018

Dårligt indeklima påvirker menneskers velbefindende og arbejdseffektivitet. Bakterier, støv, vira og skadelige partikler i luften kan forårsage kløende øjne, hovedpine, træthed og en tilstoppet næse. Desuden kan det også give anledning til astma, irritation af luftvejene og i værste fald hjerte-kar-sygdomme.

Den grundlæggende idé med ventilation er at blande indeluften med udeluften. Men fordi udeluften nu kan være forurenet – bl.a. på grund af forskellige forbrændingsprocesser og dieseludstødning – kræver det filtrering i flere trin. Hvis luften ikke renses er der en risiko for, at indendørsluften indeholder en stor mængde skadelige partikler, der ender i menneskers luftveje og kredsløb. Effektive filtre i ventilationssystemet forhindrer en stor del partikler (og gasser) fra udeluften i at trænge ind i bygningen. Men hvordan sikrer vi os det bedst mulige indeklima i følsomme miljøer?

Camfils CamCleaner™-serie af mobile, stationære og selvstændige luftrensere kan benyttes til at supplere eksisterende ventilationssystemer, men produktet har flere værdifulde funktioner på hospitaler, hvor patienter og ansatte bør have et godt indeklima og skærmes fra partikler og endda lugte.

Luftrenserne er perfekte til at håndtere lokale problemområder og kan endda absorbere lugte, der kan fremkomme på hospitaler, og som kan være ubehagelige at arbejde eller være indlagt i. Luftrenserne tilpasses, så de passer perfekt til den individuelle situationen, og de er mobile, så de kan flyttes rundt alt efter behov.

Camfils luftrensere renser luften for selv de mindste partikler. HEPA-filtrene er så effektive, at luften skal passere gennem ventilationsanlægget tre gange for at opnå samme niveau af luftfiltrering som fra én cirkulation gennem Camfils luftrensere.

Kontakt os for mere information eller læs mere om de alsidige luftrensere her.

Følg os