På besøg i IAQ-laboratoriet

03 august 2017

Vores R&D Tech Center i Trosa er en af de vigtigste faciliteter hos Camfil. Her er al tænkeligt udstyr til at måle og studere luftens forskellige sammensætninger. Her ser vi, hvordan et filter reagerer i forskellige miljøer, ved ændringer i tryktab, samt hvordan det påvirkes af forskellige partikelsammensætninger.

Informationerne får vi ved at forske, teste i laboratorier og gennemføre tests over en lang periode i mobile laboratorier rundt om i verden. Det er en væsentlig del af Camfils styrke at have disse ressourcer i en række R&D centre på et globalt plan.

IAQ-laboratoriet er en af vores enheder, hvor vi udfører luftkvalitetsanalyser, analyser af filtermedier og udvikling af luftkvalitet. Vi indsamler partikler fra luften og studerer dem ved hjælp af vores scanningselektronmikroskop (SEM). Med dette unikke værktøj kan vi identificere og kvantificere forureninger så små som 50 nm (= 0,00005 mm), i luften samt i brugte filtre, så vi yderligere kan forbedre vores viden om, hvordan filtre fungerer i rigtige miljøer. Mikroskopet bruges derudover som problemløser og kvalitetskontrol for vores kunder, men også til at studere og udvikle nye filtermedier.

Læs mere på camfil.dk

SØG PÅ BLOGGEN

OPDATERINGER FRA BLOGGEN

Følg os