Skøn og solrig ferie!

06 juli 2018

Det er blevet tid til at trække stikket ud og holde en velfortjent ferie. Måske har du allerede pakket din kuffert og er på vej ud i sommersolen? Men uanset hvornår og hvordan du holder ferie, så er det rart at tænke på noget andet end arbejde og effektiv luftfiltrering for en tid.

Der venter spændende nyheder om ISO16890-standarden for klassificering af luftfiltre i sidste halvdel af året. Den gamle EN779:2012-standard er nemlig udgået, så nu er det kun ISO16890, der gælder.

Vi bringer mere om dette samt meget andet på vores sociale medier fra august. Camfil holder åbent hele sommeren, og du er altid velkommen til at kontakte os, komme forbi et af vores tre afhentningslagre eller besøge camfil.dk.

Vi ønsker dig en skøn og afslappende sommer.

SØG PÅ BLOGGEN

OPDATERINGER FRA BLOGGEN

TILMELD NU >>

Følg os