Filterposer til næsten alle processer

29 august 2018

Filterposer til industrielle processer er oftest individuelt tilpassede. Processen og krav til emission afgør hvilken filterpose, der bør anvendes. Vi er specialister og kan hjælpe dig med den rette løsning.

Filterposen er hjertet i et filterhus. Det er den, der skal holde de uønskede partikler tilbage under drift og sikre, at der ikke slipper skadelige stoffer ud i naturen. Det er derfor meget vigtigt, at man får en filterpose i det korrekte materiale med de rigtige egenskaber.

Der er forskellige krav til emission samt støvbæreevne i næsten alle industrielle filtreringsprocesser. Alt dette er vi eksperter i hos Camfil og tilbyder derfor kvalitetsposer til næsten alle formål. Desuden er vores filterposer til fødevareproduktion selvfølgelig fødevaregodkendt i henhold til standarden EN 1935/2004.

Filterposen udvælges efter en række parametre som temperatur, kemi, fugt, filterfladebelastning og krav til effektivitet. Alt dette afdækkes, når du henvender dig til os. Vi har stor erfaring i og viden om filtrering samt hvilke materialer, der skal bruges uanset hvilken proces du måtte have.

Det er muligt at teste om det ønskede resultat er opnået med en eller flere testposer. Når dine filterposer har været i drift, kan der udføres en tilstandsvurdering af poserne for at fastlægge slitage, restlevetid og om poserne er optimale til formålet. Dette udformes i en veldokumenteret rapport og sendes på mail efter endt inspektion i vores laboratorium. Sammen finder vi den perfekte løsning til netop dine behov.

Alle vores filterposer fremstilles efter ordre. Det betyder, at hver enkelt pose bliver fremstillet specifikt til den enkelte kunde ud fra de individuelle krav til egenskaber, effektivitet og størrelse.

Filterposerne er dansk produceret i vores produktion i Ejby, som er ISO 9001-, ISO 14001:2015- og DS/OHSAS 18001:2008-certificeret.

Kontakt os for mere information eller læs mere her.

SØG PÅ BLOGGEN

OPDATERINGER FRA BLOGGEN

TILMELD NU >>

Følg os