Boost dit arbejdsmiljø med luftrensere

31 oktober 2018

Mange steder genereres store mængder af forurenende stoffer, der skaber et dårligt indeklima omkring os. Med hjælp fra en luftrenser får du et effektivt supplement til dit ventilationssystem, der samtidig forbedrer arbejdsmiljøet.

Produktionsindustrier, store lagerhaller, hospitaler og fødevareproduktion er blot nogle få eksempler på steder, hvor ren luft er et must. Forurenende stoffer fra bl.a. kemikalier, interiør eller for eksempel fra en forkølet medarbejder kan forurene luften og forårsage sygemeldinger, driftstop eller endda forringe et produktets kvalitet.

En luftrenser er en smart og effektiv løsning, der renser indendørsluften, som vi selv forurener. Desuden fungerer den som et supplement til dit eksisterende ventilationssystem, hvilket giver energibesparende fordele.

Camfils luftrensere er tilgængelige fra små modeller til boliger til større modeller til industrielt brug. Alle luftrensere har markedets førende og mest effektive Absolute™ HEPA-filter. De er designet til at beskytte ikke kun dine medarbejdere, produkter og processer, men også til at reducere energiforbruget.

Camfils luftrenser til molekylær filtrering er direkte tilpasset hospitaler, fødevareindustrier og datacentre. På hospitaler for at fjerne formaldehyd fra laboratoriemiljø og rensning af sterile miljøer. I datacentre for korrosionsreduktion.

Læs mere om vores luftrensere her.

SØG PÅ BLOGGEN

OPDATERINGER FRA BLOGGEN

TILMELD NU >>

Følg os