Camfils poser i genbrugsplast holder luften og miljøet rent

22 november 2018

Over tid samler dine luftfiltre støv og forurenende stoffer og skal til sidst udskiftes med nye og rene filtre. Udskiftning af de brugte luftfiltre kan dog forurene i ejendommenes lokaler, mens partiklerne kan indåndes af personen, der udfører arbejdet.

Som kunde hos Camfil har du altid mulighed for at få en pose til brugte filtre med din ordre. Posen er lavet af plast og holder tæt, mens de udtjente filtre transporteres til forbrændingen. Næsten alle vores kunder vælger at tage posen med, når de køber nye filtre.

Som et led i vores bæredygtighedsarbejde lancerer vi en ny pose af genbrugsplast. Hele 75% af posen er lavet af plast, som blandt andet genbruges fra vores produktion og emballage fra modtagne råvarer og gods. Alt sendes til vores poseleverandør og anvendes til fremstilling af nye plastposer. Mere end 12 tons plast genanvendes hvert år. Et stort skridt for en mere bæredygtig verden.

SØG PÅ BLOGGEN

OPDATERINGER FRA BLOGGEN

TILMELD NU >>

Følg os