Glædelig Jul og Godt Nytår

20 december 2018

Nu nærmer julen og samvær med familie og venner sig. Hos Camfil A/S ser vi tilbage på et godt år og en fortsat god udvikling.

Lige nu udvikler vi vores organisation og vores services for at gøre det endnu mere enkelt at samarbejde med Camfil. Vores nye hjemmeside publiceres i første kvartal af 2019 med en helt ny oplevelse med at vælge de korrekte filtre til forskellige applikationer.

Efter nytår offentliggøres konkrete filterdata fra den reviderede energiklassificering af filtre til generel ventilation. Du får mere information om dette i begyndelsen af det nye år.

Tak fordi du læser med her på bloggen, og tak fordi du vælger Camfil. Vi lover at fortsætte med at drive udviklingen for et bedre indeklima i vores hjem og på vores arbejdspladser, hvor vi tilbringer størstedelen af vores tid. Det er dig som kunde, der er grunden til, at vi kan fortsætte vores arbejde med at bidrage til at gøre ren luft til en menneskeret.

Tak for 2018!

Vi ønsker alle en Glædelig Jul og Godt Nytår.

SØG PÅ BLOGGEN

OPDATERINGER FRA BLOGGEN

TILMELD NU >>

Følg os